Dagbesteding

Wij zijn een kleinschalige huiselijke Kattenbrasserie. Onze katten bieden liefde en ontspanning. In onze huiskamer kan je spelletjes spelen, of gewoon gezellig samen zijn of rustig een boekje lezen. Daarnaast is onze keuken open voor heerlijke lunchgerechten en koffiespecialiteiten.

Voor onze clienten, in al hun diversiteit, is er een fijne plek op onze locatie voor dagbesteding. Er wordt nuttig werk gedaan zoals het schoonhouden van de huiskamer en kattenverzorging. Er is ruimte voor creativiteit, bijvoorbeeld door kaarten te maken of te naaien. Ook kan horecataakjes bij ons worden uitgevoerd.

Wij bieden dagbestedingsplekken aan op indicatie of PGB basis.

Hieronder staat een aantal mogelijkheden maar wij denken graag met ieder persoon mee.

Kattenhuiskamer:

In onze Kattenhuiskamer kun je de katten verzorgen door ze eten te geven en te borstelen. Heerlijk met een poes op schoot of onbezorgd spelen. Daarnaast kun je ook gezellig schoonmaken met de ondeugendheid van de katten

Lunchroom:

In onze Lunchroom worden Drank en Lunchgerechten bereid en geserveerd. Daarnaast staat schoonmaken hoog in onze prioriteit. Maar ook worden erin het begin van de dag boodschappen gedaan en bakken wij onze eigen taarten en koekjes.

Creativiteit:

Hoe leuk is het om naast onze horecawerkzaamheden ook creatief bezig te kunnen zijn. Wij maken veel foto’s om op Socialmedia te gebruiken. Maar ook zijn wij aan het opstarten met een creatieve middag. Samen Koffie of Thee drinken en lekker knutselen.