Partners

 

Sterkliniek Dierenartsen Assen

 

De dierenarts draagt zorg voor onze katten. Vanaf dat ze kitten zijn gaan ze al naar de Sterkliniek Dierenartsen Assen. De katten voelen zich bij de dierenarts erg op hun gemak. De dierenarts neemt de tijd, straalt rust en professionaliteit uit.

 

Sanicat

Sanicat sponsort de kattenbakvulling voor de katten die wonen in de Kattenbrasserie. Onze katten zijn hier erg blij mee! Sanicat Biosan Bentoniet Grof is een klontvormende kattenbakvulling van grove bentoniet. De kattenbakvulling is van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk en neutraliseert op natuurlijke wijze geuren. De vulling absorbeert geuren en vocht uitstekend tot wel 6 weken lang. Sanicat Biosan Bentoniet Grof is bovendien zuinig in gebruik en heeft een laag stofgehalte.

Fracor Creaties


Fracor Creaties is een leuke webshop met handgemaakte kadootjes. De omzet staat in het teken van het goede doel. Vanaf heden is de Kattenbrasserie Sam & Moos een nieuw sponseringsproject van Fracor Creaties. Met code “SAM&MOOS” ontvangt u 25% korting op uw bestelling. Fracor Creaties maakt een deel over naar de pooezenkinderen. www.fracor.nl

Smolke

 

Ik hoor de deur opengaan en begin mij te ontwaken. Voetstappen komen dichterbij.. Vriendjes en vriendinnetjes beginnen te rennen naar de deur, ik weet hoelaat het is en begin ook te rennen. Het is weer tijd om te Smøllen!

De juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie zorgen ervoor dat onze katten een gezond gewicht behouden en goed in hun vel zitten. Dat velletje krijgt met Smølke trouwens ook nog eens extra aandacht, want Omega-3 en 6 vetzuren uit duurzame visolie stimuleren een gezonde huid en vacht. Smølke Adult kattenvoer is daarnaast speciaal ontwikkeld om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, haarballen en urinewegproblemen te helpen voorkomen.

Voor de katten in de Kattenbrasserie is het belangrijk om goede voeding binnen te krijgen. Doordat de katten lekker in hun vel zitten, kunnen ze genieten van de aandacht en spelen met elkaar. Wij zijn erg gesteld op de samenwerking met Smølke. Ben jij ook geïnteresseerd in Smølke? Kijk eens op de website www.smolke.nl.

 

Verkooppunten Assen:

Tuinland Assen
Borgstee 70 9403 TV ASSEN

Praxis Assen
Claes van Gorcumstraat 1 9403 BA ASSEN

Jumper De Dierensuper
Stelmakerstraat 30 9403 VB ASSEN