Huisregels

Om het voor jou en de katten aangenaam te houden hebben we enkele huisregels opgesteld.

Kinderen

Om de rust voor onze katten te houden mogen er 5 kinderen in de kattenhuiskamer. Wil je erop letten dat de kinderen rustig met de katten omgaan en toenadering zoeken? De katten vinden kattenspeeltjes leuk maar ze geven zelf aan of ze zin hebben om te spelen.

Huisregels

  1. Uiteraard vinden wij respect voor mens en dier heel belangrijk.
  2. Voor de hygiëne staat er desinfectiegel om je handen te ontsmetten. Wij vragen je dit om aan het begin van je bezoek te gebruiken. Dit is voor jouw gezondheid en die van de katten belangrijk.
  3. Katten vinden het heerlijk om regelmatig een dutje te doen. Het kan dus zijn dat een aantal katten liggen te slapen tijdens jouw bezoek en niet in zijn voor een spelletje. Laat ze lekker verder slapen.
  4. Kennismaken met de katten doe je door je hand voorzichtig uit te steken naar de kat en ze te laten snuffelen. De katten houden er niet van om opgetild te worden. Ze komen vanzelf naar je toe.
  5. Laat je drinken of eten niet onbeheerd. Dan voorkomt u dat een kat meegeniet en later last krijgt van zijn maag.
  6. Wij vinden het leuk als je foto’s en filmpjes (zonder flits) maakt en deelt Laat iedereen zien hoe kattastisch wij zijn en volg ons op Facebooken Instagram.
  7. Het bezoek aan onze kattenhuiskamer is op eigen risico. Bij materiële en immateriële schade is het bedrijf niet aansprakelijk.
  8. Gelieve jonge kinderen in de ruimte aan de hand te begeleiden.

Veel prrrezier!