Hoe zit het met de hygiëne in de kattenbrasserie?

Hygiëne en comfort vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij de lunchroom en keuken gescheiden van de ruimte waar de katten zich bevinden. Daarnaast wordt er elke dag grondig schoongemaakt en bevinden de kattenbakken zich in een aparte ruimte, ver van het eet- en drinkgedeelte.

Is het zielig dat de katten in een Kattenbrasserie wonen?

De bewoners van Sam & Moos wonen vanaf jongs af aan in de Kattenbrasserie. De Kattenhuiskamer heeft een oppervlakte van circa 100 m2. De katten hebben genoeg ligplekjes, krabpalen en speeltjes. Ze groeien op in de dynamische omgeving en genieten van de aandacht van de verschillende bezoekers. Het zijn echte binnenkatten die het fijn vinden om in een groepssamenstelling te leven. Daarnaast hebben ze een privéruimte waar ze zich kunnen terugtrekken als ze dat willen.

Waarin verschilt de Kattenbrasserie van andere kattencafé’s?

De Kattenbrasserie heeft de lunchroom met behulp van een glazen wand gescheiden van de kattenhuiskamer. Als het druk is in de huiskamer kunnen gasten rustig wat eten en/of drinken terwijl ze wachten tot er een plekje vrij is bij de katten.

Zijn de katten te adopteren?

De katten zijn helaas niet te adopteren. Het is namelijk voor katten erg stressvol als de groepssamenstelling regelmatig verandert. Daarom houden we ze lekker bij elkaar.

Mag ik mijn eigen kat meenemen?

Nee, de katten die er wonen zijn erg op hun territorium gesteld.

Reserveren en Loungetijd

Wij vragen uw begrip om tijdens de drukke momenten rekening te houden met een tijdslimiet van een uur. Zo houden wij continue doorloop voor onze gasten. Wanneer de kattenhuiskamer vol is kunt gerust in onze Lunchroom een drankje bestellen en kunt u alsnog genieten van het uitzicht. Uiteraard kunt u op rustigere momenten zo lang blijven zitten als u wilt.

 

Adviesleeftijd kinderen

Alle leeftijden zijn welkom. Wel kunnen katten schrikken van kinderen die aan het huilen zijn. En wij vragen om de verzorgers een oogje in het zeil te houden. Want respect voor mens en dier staat voorop.  En willen jullie de huisregels alvast doornemen?